المكونات
كيلو دقيق-معلقة زيت-معلقة صغيرة ملح-بيضة-خميرة-نص كيلو لحمة مفرومة -بقدونس -مية دافية للعجين حسب اللزوم
الطريقة
ضعى الزيت والبيضة والملح والخميرة وقلبيها
ضعى الدقيق وقلبيه كويس فى المخلوط
ضعى الماء الدافئ حسب اللزومحتى تصبح العجينة يابسة
اطرقى العجينة ساعة للخمر
قومى بتعصيج اللحمة
ثم قطعى البقدونس على اللحمة
ثم قطعى العجينة كور صغيرة
قومى بتبطيط الكور وضعى فيها اللحمة بالبقدونس ثم اقفلى العجين من اتجاهاتها
لتصبح فى النهاية شبيهة القطايف
قومى بقلى السمبوسه فى كمية وفيرة من الزيت حتى يصبح لونها بمبى فاتح
بالف هنا وشفا لقلوبكم
وسورى على الاسلوب يا بنات لان دا من مخى مش من كتاب او غيره